Vi söker en Utbildningsledare

till yrkeshögskolan och övrig utbildningsverksamhet

 

Att vara Utbildningsledare hos oss innebär att du är verksamhetsansvarig för yrkeshögskole- och uppdragsutbildningsverksamheten. Tjänsten kan innebära en kombination av utbildningsledare och utbildning beroende på vilka utbildningar vi har och vilken kompetens du har.

Som utbildningsledare ansvarar du för att organisera, planera, utveckla och koordinera skolans utbildningar och uppdragsutbildningar direkt till näringslivet vid behov. Du sköter kontakten med Myndigheten för yrkeshögskolan och säkerställer att utbildningarna följer givna direktiv enligt lag, förordning och föreskrifter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrkesområdet teknik. Du bör ha ett brett kontaktnät inom näringslivet och en god förmåga att skapa och upprätthålla relationer. Du har hög datorkompetens och kan kommunicera väl i tal och skrift. Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt och kan ta beslut inom givna ramar.

Meriterande är pedagogisk utbildning/erfarenhet, utbildningsplanering inom yrkeshögskola och utbildningsledarutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet.

 

Tjänsten är på heltid och har krav på körkort.

 

Är du intresserad av tjänsten?

Så mailar du din intresseanmälan till
carina@resurscentrum.se

eller via brev till adressen
Idé & ResursCentrum i Ljungby AB
Att. Carina Kronstedt
Garvaren
341 60  Ljungby

Har du frågor innan din ansökan kan du kontakta
Carina Kronstedt, VD för Idé & ResursCentrum på
tel 0372-780013 eller 070-3227026.

Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningsperioden,
sista ansökningsdag är 20 januari 2017.

 

Välkommen med din ansökan!